21.01.2014, 21:41:21
Cytat:Na Chomika nie wrzucę, bo nie mam tam nawet konta i nie zamierzam mieć (zresztą nawet nie znam zasad tam dostępu - płatny, darmowy, darmowy po zalogowaniu). Mam konto na Rapishare mogę tam wrzucić (ale po jakimś czasie wygaśnie - bo mam konto darmowe).Konto jest darmowe, natomiast z pobieraniem już cyrki bywają. Ale że posiadam, zachomikuję.
W kwestii podrzucania nazw:
Szaniec - mała miejscowość ze schronami dla władz państwowych.
Żelaźno - miejscowość z wielkimi hutami, złożona z trzech dzielnic - Kamienicy Czarnej, Brzegu i Rafałowa (odpowiednik realnego Eisenhuttenstadt).
Krzyżak - siedziba naszego prymasa.
Puchowo - miasteczko z fabryką poduszek, znane ze swojego ZOO.
Ofierzyn - wieś zbudowana na miejscu gigantycznej bitwy (tak, planuję ją dać do epopei).
Prądnik - zanieczyszczone miasto przemysłowe, z wielkimi elektrowniami.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.