20.11.2014, 17:23:14
Zezwolenie na broń, świetny pomysł! ;D
A co do samej działalności, może być problem - bo od produkcji broni wszelkiego rodzaju to mamy już cztery aktywne firmy (jedna od samolotów, jedna dosyć ogólna, jedna od broni chemicznej i jedna od strzeleckiej). Nie chcę psuć nowej osobie pomysłu, ale ciężko będzie tu coś wcisnąć.
Mogę dać koncesję, jeżeli będzie dość spora specjalizacja w zakresie tych pistoletów i karabinów. Chyba, że źle czytam i zakres produkcji ma być trochę szerszy.
Aha - międzynarodowe konglomeraty są (jeszcze
) niemożliwe, przynajmniej tak długo, jak będą chciały korzystać z całości swojego majątku swobodnie.
A co do samej działalności, może być problem - bo od produkcji broni wszelkiego rodzaju to mamy już cztery aktywne firmy (jedna od samolotów, jedna dosyć ogólna, jedna od broni chemicznej i jedna od strzeleckiej). Nie chcę psuć nowej osobie pomysłu, ale ciężko będzie tu coś wcisnąć.
Mogę dać koncesję, jeżeli będzie dość spora specjalizacja w zakresie tych pistoletów i karabinów. Chyba, że źle czytam i zakres produkcji ma być trochę szerszy.
Aha - międzynarodowe konglomeraty są (jeszcze
) niemożliwe, przynajmniej tak długo, jak będą chciały korzystać z całości swojego majątku swobodnie.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.