Nadszedł czas agrarnej dominacji
(20.11.2014, 23:58:34)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): Nie mam takowej wiedzy by potwierdzić lub zaprzeczyć temuż stwierdzeniu.
Tak.. i na takiej zasadzie to co można stwierdzić? Nie mam wiedzy (z braku wiedzy?) czy było uczciwie to oznacza, że było nieuczciwie? Jaką wiedzę ma ten motłoch? Żadnej... Polega to na zasadzie - przegraliśmy, nie osiągnęliśmy pożądanego wyniku to "na pewno" nas oszukali. Jakoś nie chce trafić do przekonania, że po prostu wyborcy ich nie chcą. A to jest dla mnie akurat dużo bardziej prawdopodobne niż jakiś szeroko zakrojony spisek zmierzający do sfałszowania wyborów... tym razem na rzecz PSL jak mniemam...

(20.11.2014, 23:58:34)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): Mój mały idealistyczny umysł podpowiada mi, że w opisanym przez mnie powyżej przypadku byłaby to forma obywatelskiego nieposłuszeństwa, czyli świadomego złamania prawa przeciw niesprawiedliwości, w tym przypadku komisji wyborczej tudzież całego systemu politycznego.
Zacznijmy od tego, że ta grupa przestępców (bo dla mnie to jest typowe naruszenie art. 249 - czyli przestępstwo) to są akurat narodowcy... czyli nie mamy tutaj do czynienia z "obywatelskim nieposłuszeństwem" (bo ono polega na czym innym) tylko ze zwykłą burdą typową dla tych środowisk.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości