Witam Szanownych Panów.
(27.11.2014, 23:19:15)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): Dziękuję wszystkim za przywitanie. Trochę się zdziwiłem że Waść MvP nie pełni już funkcji gestapo ortograficznego ( proszę wybaczyć żarcik ).  Wink
Cóż, myślę że niedługo zwrócę się o przyznanie obywatelstwa. Czym mógłbym w przyszłości się zajmować? Wojskowością, prowadzeniem jakiejś gazety, ewentualnie działać jako ambasador. Oczywiście Policja też dobrze mi się widzi  Big Grin
Zapoznam się z programmem Jednej Bialenii, ale bylem już w Jednej Brodrii więc myślę że założenie będą podobne  Smile
Ja nigdy nie pełniłam obowiązków Gestapo ;o. A co do JB to nie mam pojęcia jakie były założenia Jednej Brodii, aczkolwiek my jesteśmy partią mniej więcej centrum, łączącą postulaty BPD i swarzystów z odchyłami raz na jedną raz na drugą stronę, mamy przy tym wiele własnych pomysłów, a przez kilka kadencji  tworzyliśmy rząd. Jesteśmy najstarszą z obecnie działających partii politycznych w Republice, jak również bodaj największą.
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Witam Szanownych Panów. - przez Kazimierz Sabatowski - 27.11.2014, 21:40:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości