Witam Szanownych Panów.
Witak Kazimierzu! Miło Cię znów widzieć
Sam widzisz jaka jest sytuacja, co ci będę tłumaczył jak już ci wytłumaczyli.
Zapraszam, wejdź na Rząd FB na Uchodźstwie i nie wierz Związkowi Brodryjskiemu który rości sobie prawa do bycia następcą FB. Jest to organizacja terrorystyczna.

(28.11.2014, 11:24:04)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): Proszę wybaczyć ten głupi błąd. Nie kojarzyłem Pana Kamińskiego.
Nim rozpocznę tutaj swoją działalność to chciałbym zauważyć że zostałem postawiony w trudnej sytuacji. Rozumiem że odbyła się rewolucja - oczywiście działanie niezgodne z prawem. Mimo wszystko zasadniczo wciąż pozostaję pod zwierzchnictwem władz Związku Brodryjskiego. Nie wiem jak w tym momencie postąpić, dlatego chciałbym dowiedzieć się czy nie istnieje możliwość jakiejś ugody pomiędzy Związkiem Brodryjskim a Republiką Bialeńską? Jeśli nie to obawiam się że będę musiał stanąć po stronie moich dawnych dowódców. Chciałbym też poznać skład Brodryjskiego rządu  na uchodźstwie - czy mieszkają tu jacyś znaczący przedstawiciele upadłej FB?

Możliwość ugody między ZB a RB praktycznie nie istnieje. Nie rozumiem też Twojej postawy. Wiesz, że ZB to nielegalna organizacja, wiesz, ze jest tam armia klonów, a dalej opowiadasz się po ich stronie. Pamiętasz Brodrię w lipcu? Była awaria forum, ale nie spowodowała ona upadku czy ustania legalnej władzy. Tak samo upadek forum sprzed kilkunastu dni nie może być powodem do obalenia legalnego rządu Prezydenta Andrzeja Swarzewskiego, który teraz jest na emigracji w Bialenii.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Witam Szanownych Panów. - przez Kazimierz Sabatowski - 27.11.2014, 21:40:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości