23.01.2014, 16:31:20
Cytat:Witaj,Ależ ależ, nie odpuszczaj sobie, rozwijaj go śmiało - tylko nie tu, a w wątku, gdzie tę postać utworzyłem, żeby OT nie robić. Nie dostawiłem do niego "TM", więc przerabiać można swobodnie.
Za wzór na tą postać posłużył mi Twój post. Moim zamiarem nie jest by był krystalicznie czysty, chciałem aby powstał obraz człowieka z krwi i kości, aby popełniał błędy i z nich wyszła postać ciekawsza, bliższa czytelnikom. Wymyślił rasistowską ideologie zgoda, ale odznaczył się dla państwa stworzeniem siatki wywiadowczej, która wykryła i zneutralizowała zamach na głowę państwa. Chciałem i dalej chce wybielić na pierwszy rzut oka negatywną osobę Jana Kotze. Mam wiele pomysłów i chętnie pokaże inną, lepszą stronę tej osobliwej jednostki. Dla mnie celem jest zrobienie z drania, bohatera. Uważasz, że jest to możliwe ?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.