Prezydencka debata przedwyborcza - grudzień 2014
No, to może ja zacznę. Wink
Na wstępie chciałbym podziękować za zaproszenie do debaty oraz podziękować za jej zorganizowanie. Z pewnością pomoże to społeczeństwu poznać nasze pomysły.
Chyba każdy mnie zna, już 7 razy byłem Prezydentem Republiki Bialeńskiej, w czasie ostatniej kadencji byłem Doradcą Prezydenta RB Jana de Kaniewskiego. Tak więc doświadczenie zdecydowanie mam, a ostatnie 3 miesiące poza stołkiem prezydenckim pozwoliły mi nabrać świeżości oraz nowego spojrzenia na pewne kwestie.
Już w specjalnym wątku na forum zaprezentowałem swoją kandydaturę oraz swoje postulaty. Tutaj więc chciałbym się skupić na krótkim, ogólnym przedstawieniu mojej wizji prezydentury. Będę starał się być przyjacielem wszystkich Bialeńczyków. W mojej gminie mieszka ponad 20 tysięcy ludzi, a praktycznie każdy twierdzi, że "Tadziu jest moim dobrym znajomym". Tak więc i my może się to udać, zwłaszcza, że przez poprzednie kadencje się udawało. Wink
Dysponuję dużą ilością czasu, który jestem w stanie poświęcić dla Republiki Bialeńskiej. Jak wskazuje liczba napisanych przeze mnie postów, jestem bardzo aktywny. Wspierałbym radą i dobrym słowem pozytywne inicjatywy, jak czyniłem to wcześniej. Uważam, iż zadaniem prezydenta jest przede wszystkim kreowanie przyjaznej atmosfery w państwie. Ja jestem do wszystkich obywateli bialeńskich bardzo pozytywnie nastawiony. Nie ma wśród nas osoby z którą nie chciałbym współpracować, ani osoby, której nie cenię.

Zachęcam kontrkandydatów oraz społeczeństwo do aktywnego udziału w debacie przed tymi przełomowymi wyborami. Smile
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości