06.12.2014, 10:53:33
Cytat:Nie wiem za bardzo co mam powiedzieć ale przynajmniej nie będę pogrubiał tekstów które świadczą o tym jaki jestem wspaniały.Pogrubione części mają podkreślić najważniejsze atuty mojej kandydatury.
Ja sam w sobie wspaniały nie jestem, aczkolwiek moje rządy byłyby wspaniałe. Tylko to sobie wyobraź: aktywny rząd ze zmieniającą się częścią składu (aktualnie najaktywniejsi obywatele, mający pomysły na aktywizację kraju i podniesienie poziomu wewnętrznego), aktywna prasa i prezydencki ask, liczne referenda konsultacyjne, a także wiele innych inicjatyw, które będą ustalana razem z ekspertami Rady Państwa. Sam nieskromnie to powiem: będzie super.
Cytat:Mam jeszcze do was taką prośbę obywatele, jeśli nie macie na mnie głosować bo kucyk się wam nie podoba to głosujcie na Andrzeja bo Hugon ma za wiele władzy jako admin.Dziękuję za tą rekomendację. :-*
Co do Hugona, to powiem tylko, że wybór Schachta na Fuhrera niekoniecznie byłby dobry, nawet dla niego samego.
Zasług informatycznych mojego kontrkandydata nie da się nie docenić, jednakże uważam, iż to ja byłbym w stanie bardziej się zaangażować, skupić tylko na Bialenii oraz wnieść świeżość do życia obywatelskiego, którego Hugon w dalszym ciągu byłby niezwykle ważnym i kluczowym elementem.
N.N