08.12.2014, 17:41:48
(08.12.2014, 17:31:05)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Genialny wzór, carewiczu.
To nie jest geniusz mój tylko Grutina.
(08.12.2014, 17:30:24)Feliks Waldemar Spirkin link napisał(a): Dobra, czy my naprawdę nie mamy ciekawszych rzeczy do robienia niż podniecanie się wypocinami Grutina lub niektórych Sarmatów?Ostatnie rzeczy, jakie umieszczamy na forum źle świadczą o Bialenii i na pewno nie jest to zachęcające dla nowych mieszkańców. Cytując JKM Filipa Radgara Scholandzkiego "Aktywność kraju nie powinna być budowana na negatywnych emocjach i czynach." Dlatego nie dajmy się sprowadzić do niskiego poziomu, bo inni pobiją nas doświadczeniem.
Może i masz rację. Jednak wy jesteście obeznani z tym co się dzieje w wielkich mikronacjach, takich jak Scholandia, Dreamland, Sarmacja...
Ja zwykle nie mam pojęcia o co chodzi jak piszecie o takich rzeczach, za to doskonale wiem o co chodzi i jak się ustosunkować gdy piszecie o Grutinie.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis

Ostatnie rzeczy, jakie umieszczamy na forum źle świadczą o Bialenii i na pewno nie jest to zachęcające dla nowych mieszkańców. Cytując JKM Filipa Radgara Scholandzkiego "Aktywność kraju nie powinna być budowana na negatywnych emocjach i czynach." Dlatego nie dajmy się sprowadzić do niskiego poziomu, bo inni pobiją nas doświadczeniem.