09.12.2014, 00:41:36
Smutne informacje dobiegają z Al Rajn. Sułtan Malik-al-Mulk abdykuje!
Cóż, bez wątpienia jest to ogromna strata dla polskiego mikroświata.
Cytat:Sułtańskie Miasto Al Mana 07.gru.2014
Orędzie Jego Sułtańskiej Mości Malik-al-Mulka do Narodów Federacji Al Rajn
zapowiadające abdycję
Szanowni Obywatele,
miałem wygłosić długie orędzie uzasadniające swoją decyzję jednak wstrzymam się i skupię się jedynie na kwestiach najważniejszych. Dekret o abdykacji najprawdopodobniej wydam jeszcze w tym roku - mój następca Said al Falim został poinformowany o tym fakcie wcześniej. Do 24 grudnia postaram się zamknąć jak najwięcej spraw by nie pozostawić Was samych sobie. Po 24 grudnia moja aktywność na Forum Federacji Al Rajn ograniczy się jedynie do logowania w takiej częstotliwości by nie stracić obywatelstwa. Zamierzam do końca dograć sezon SAR Camel League. Po zakończonym sezonie zdecyduję czy gram dalej czy rozwiązuję drużynę, potem opuszczam Federację Al Rajn.
Nie wyznaczam następcy tronu by przerwać dziwną praktykę wyznaczania następcy mojego następcy. To kto będzie rządził po ustąpieniu Saida al Falima będzie tylko i wyłącznie jego sprawą.
Dziękuję za lata, które spędziłem w Al Rajn. Były naprawdę fascynujące, wypełnione licznymi sukcesami. Dzięki Al Rajn i mikronacjom poznałem wielu wspaniałych i inteligentnych ludzi. Można powiedzieć, że dzięki Al Rajn w Mikronacjach osiągnąłem wszystko co można było osiągnąć.
Dziękuję Wam za wspólnie spędzone lata!
Jego Wysokość Sułtan Federacji Al Rajn
/-/ Malik-al-Mulk
Cóż, bez wątpienia jest to ogromna strata dla polskiego mikroświata.
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin