14.12.2014, 21:45:09
Sama idea jest moim zdaniem słuszna... ale co do tych postów mam wątpliwość - żeby to się nie przerodziło w typowy bezwartościowy spam czyli tematy w stylu "Oceń utwór powyżej" czyli jakiś "durny" link czyli kopiuj/wklej i kilka znaków wybitych na klawiaturze.
Przyznam się, że jestem za promowaniem aktywnych obywateli, jestem za tym aby mieli oni większy wpływ na kształt państwa - ale w sumie nie wiem jak takie kryteria najsensowniej opracować. Powinna się liczyć raczej wartość dla Rb tego co się pisze, a nie ilość spamu. Nie wiem... już chyba ten "monarchistyczny" podział byłby lepszy - bo jednak nadania folwarków, które na to wpływają są choć trochę zróżnicowane wg wkładu w rozwój RB.
Przyznam się, że jestem za promowaniem aktywnych obywateli, jestem za tym aby mieli oni większy wpływ na kształt państwa - ale w sumie nie wiem jak takie kryteria najsensowniej opracować. Powinna się liczyć raczej wartość dla Rb tego co się pisze, a nie ilość spamu. Nie wiem... już chyba ten "monarchistyczny" podział byłby lepszy - bo jednak nadania folwarków, które na to wpływają są choć trochę zróżnicowane wg wkładu w rozwój RB.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.