Projekt zmiany Ordynacji
Przyznam się, że jestem jednak odmiennego zdania - dla mnie bardziej wartościowym obywatelem jest osoba, która napisze miesięcznie np. 20 postów, ale coś wnoszących, służących rozwojowi RB, takich nad którymi należy trochę popracować, poświęcić czas itd. niż osobnicy tłukący jednozdaniowe posty w ilości ponad 100 z zasady bezwartościowe, a często po prostu głupie.

Choć samą ideę popieram to nie jestem za wyróżnianiem spamerów... aktywność (sensowna) nie polega na wyścigach w ilości napisania najczęściej bzdurnych i nic nie wnoszących jedno- czy dwuzdaniowych postów (czasem nawet to nie jest zdanie bo treść w stylu "6/10" - to cztery uderzenia w klawiaturę). Kraj się od tego nie rozwija... co najwyżej poziom idzie dół.

Tak jak napisałem - popieram samą ideę, ale jeżeli nie będziemy w stanie jakoś sensownie tej "obywatelskiej gradacji" stworzyć to uważam, że lepiej sobie po prostu odpuścić cały pomysł. W tym przypadku uważam, że lepiej wcale niż byle jak...
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Projekt zmiany Ordynacji - przez AndrzejSwarzewski - 14.12.2014, 21:03:31

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości