15.12.2014, 09:28:57
Jak już tłumaczyłem, 100 postów to nie aż tak dużo. To rozwiązanie nie ma na celu pokazanie, kto jest wartościowym i Dobrym Obywatelem™. Ma jedynie ograniczyć władzę osób nieaktywnych, potencjalnych słupów lub jednostek na usługach zagranicy, z reguły źle życzącej Republice.
Oczywiście rozumiem myślenie Pana Marszałka. Ja uważam, że ilość w końcu przechodzi w jakość. Oczywiście pewnych granic poziomu przekraczać nie można, ale uważam, że nikt nie przekracza. "Oceń utwór powyżej" to jedyny taki "spamerski" wątek na otwartym forum. No, a Psychiatryk jest niewidoczny dla nie-obywateli i to chyba z reguły ma być miejsce spamu o realu itd.
Można wprowadzić przepis, że posty z Psychiatryka się nie liczą.
Oczywiście rozumiem myślenie Pana Marszałka. Ja uważam, że ilość w końcu przechodzi w jakość. Oczywiście pewnych granic poziomu przekraczać nie można, ale uważam, że nikt nie przekracza. "Oceń utwór powyżej" to jedyny taki "spamerski" wątek na otwartym forum. No, a Psychiatryk jest niewidoczny dla nie-obywateli i to chyba z reguły ma być miejsce spamu o realu itd.
Można wprowadzić przepis, że posty z Psychiatryka się nie liczą.
N.N