Projekt poprawki do Ustawy o kryteriach uznawania mikronacji
Cytat:1)skąd chcesz wydalać Bryenniosa? z Sarmacji? Bo chyba nie z Bialenii w której nie ma nawet konta...
Ma konto w Bialenii. Napisał w prawdzie tylko dwa posty i ostatnio aktywny był 15 lipca, ale konto jak najbardziej ma.
Cytat:2) a co KS zmienia czy Bialenia ją uznaje?
Bialenia jest jedną z największy i- jeszcze bardziej- jedną z najaktywniejszych mikronacji. A dzięki świetnej polityce Ministra Michalskiego nasza liczba obywateli i aktywność przekłada się na nasze znaczenie na scenie geopolitycznej.
Ja nie jestem zwolennikiem wycofania uznania państwowości KS, bowiem uważam, że porozumienie jest możliwe i to wcześniej, niż nam się wydaje.

Cytat:Skąd ten wniosek? To że Andrzej i Konstanty chcą tą listę tak traktować jeszcze nie znaczy że tak jest...
Sam tą bzdurę odwołasz, czy mam Cię podać do sądu o znieważenie?
Moja poprawka miała na celu jedynie umożliwienie nieuznawania państw klonów typu Związek Brodryjski i w kółko odradzających się i upadających tworów, typu II RP.
Nie mam zamiaru wycofywać uznania dla KS, ponieważ nie jest to w naszym interesie. Przynajmniej na chwilę obecną.

Cytat: Możemy ignorować niedotyczące nas działania na Awarze a nie wpieprzać się tam gdzie nikt nas nie chce.
Skąd pomysł, że nikt nas tam nie chce? Sarmaci nas tam nie chcą. Skoro rozmawiasz tylko z Sarmatami, to naturalnie Twój obraz świata może być zakrzywiony.
Jesteśmy tam potrzebni jako największa mikronacja opcji antyimperialistyczne, ale też jako największa republika, aby wnieść światło wolności i demokracji do Królestwa Scholandii- mikronacji wspaniałej i z wielkim potencjałem, lecz utrzymywanej w dość archaicznej formie.

Cytat:Czemu sprowadzasz wszystkie moje wypowiedzi do KS? Chwilami mam wrażenie że jestem jedyną osobą pozbawioną jej kompleksu wśród prezydentów i obecnego msz. Smile
Dziwnym byłoby, gdybyś miał kompleks na własnym punkcie. Bo przecież oficjalnie piszesz, że jesteś Sarmatą. W odróżnieniu od "prezydentów i obecnego msz".
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości