17.12.2014, 19:44:57
Przestańcie wyrzucać żale w Parlamencie. O "opcji sarmackiej" to proszę dyskutować sobie poprzez PW.
I nie, nie jesteśmy. Niech się tam bawią Wandejczycy.
Może to tylko moje wrażenie - ale chyba w tej kwestii nastąpiło pomieszanie mało praktycznych w v-świecie definicji narodu etnicznego i narodu politycznego.
Cytat:Sarmaci też zaklinają rzeczywistość. Wielokrotnie. Nie istnieje OBPP, to oni mają Awarę Południową nie Scholandia... a poza tym, zobacz na ich wypowiedzi. Szykują się na Nową Sclavinię i Hasseland, wiem to nawet z pewnej prywatnej rozmowy. Pomyśl, jaki inny środek zastosować? Napisać miliard nic nie znaczących not potępiających. Nie mamy realnej mocy, poza wydaleniem Bryenniosa i wycofaniem uznania. Może jak się ucywilizują i zmądrzeją, to powrotnie ich uznamy.A co mnie to obchodzi? Jak tak chcesz, to wykopię Bryenniosa, pod pretekstem wykroczenia trollingu.
Cytat:Niestety rzeczywistość jest jaka jest... jak widać uznawanie jest dość powszechnym kryterium "zadawania się" z kimś lub nie oraz uznawaniem za warte uwagi to co twierdzi.Cóż... mnie dalej zdanie zagranicy jakoś mało obchodzi. Niech sobie w to wierzą. To będzie świadczyć tylko o nich.
Cytat:Poza tym to że wycofamy uznanie nas nieuchronni przed ew wojna z KS jak będą chcieli nią sobie nabić aktywność.Ta wojna to skończy się rozstrzelaniem chętnych, którzy się tu zjawią. Wszyscy o tym wiemy.
Cytat:Jesteśmy tam potrzebni jako największa mikronacja opcji antyimperialistyczne, ale też jako największa republika, aby wnieść światło wolności i demokracji do Królestwa Scholandii- mikronacji wspaniałej i z wielkim potencjałem, lecz utrzymywanej w dość archaicznej formie.Że jakiej opcji mikronacja? ???
I nie, nie jesteśmy. Niech się tam bawią Wandejczycy.
Cytat:Dziwnym byłoby, gdybyś miał kompleks na własnym punkcie. Bo przecież oficjalnie piszesz, że jesteś Sarmatą. W odróżnieniu od "prezydentów i obecnego msz".A Tomasz deklaruje, że jest z narodowości Kucem. I co?
Może to tylko moje wrażenie - ale chyba w tej kwestii nastąpiło pomieszanie mało praktycznych w v-świecie definicji narodu etnicznego i narodu politycznego.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.