17.12.2014, 21:19:10
Cytat:Ja z kolei nie rozumiem bezsensownego rozszerzania terytorium w zasadzie na zasadzie "mieć, aby mieć"... tylko mi pisz, że będziesz tam coś robił - bo Twój zapał to widać z tym "Metrem"... i po co było działanie z robieniem "skażonej strefy" jak Wam po dwóch dniach przeszło... wkrótce pewnie trzeba będzie wkroczyć i odkazić teren.
To nie był w zasadzie mój pomysł. Podobał mi się, ale jednak ja nigdy nie miałem zapału do Sesji RPG.
Cytat:Kolekcjonowanie pikseli to jak w nieistniejącym realu "zbieractwo"... tylko to się do zaburzeń psychicznych tam kwalifikuje. Feliks jak zwykle pospamujesz na ten temat i roztoczysz "wielkie plany" i na tym się skończy.
Może tak, może nie. W każdym bądź razie takie opisy terenów itd. tworzą dziedzictwo danej mikronacji, do której będą się mogli odwoływać obywatele za kilka lat - tak chciałbym by Bialenia przetrwała tyle co Dreamland. Mikronacje to symulowanie państw realnych, a jeśli się pozbawiamy podstawowych elementów świata realnego, to cała zabawa w mikronacja jest bezsensu. Dlaczego gramy w Europa Universalis skoro nic z tego nie mamy? A podniecanie się zdobyciem prowincji to zaburzenie psychiczne. ;D
Cytat:Nie są nam potrzebne kolejne tereny... i ktoś tutaj krytykuje Sarmację o wyciąganie łap po kolejne piksele. Jak dla mnie śmieszne.
Nie tyle co o piksele, a chamskie kopanie leżącego i na dodatek atakowanie Bialenii.
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin