27.12.2014, 17:31:40
Cytat:1.Jaka obowiązuje u was waluta i jakie jest jej przeliczenie na Lole ZSKHIW? bo niestety po moim odejściu stamtąd tylko nimi dysponuje.Waluta jest nieprzeliczalna, bo kantorka niestety nie ma.
Jakby Sojusz na Rzecz Rozwoju i Promocji się zaktywizował, to można by go zrobić...
Cytat:2.Jaka jest cena średniej wielkości i jakości mieszkania?Nie ma mieszkań, są tylko domy... A po prawdzie można mieszkać i na ulicy, byle w jakiejś konkretnej miejscowości.
Cytat:3.Czy są tu jakieś uniwersytety i co można na nich studiować?Uniwersytet Bialeński, studiować można wiele dziedzin, najpopularniejsze są nauki polityczno-społeczne. Rektorem (p.o. bodajże) jest Andrzej Swarzewski.
Cytat:Czy dyplom ukończenia akademii Biedaszybniczej W ZSKHIW coś tu znaczy?Jeżeli rektor zgodzi się go uznać, to tak.
Cytat:6.Czy pomimo tego że wstydzę się mojego poprzedniego kraju, mogą mnie tu spotkać jakieś nieprzyjemności w związku z pochodzeniem ze Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa?Nie powinny, za narodowość nikogo z góry się nie ocenia.
Cytat:Ogólnie po prostu potrzebuje drobnych wskazówek, bo jestem tu po raz pierwszy, i czuje się dość zagubiony.Tak przy okazji pozwolę sobie zapytać - czy nawigacja na forum jest dla "świeżaka" trudna?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.