Projekt zmiany Ordynacji
(29.12.2014, 18:08:29)Hugon Hewret link napisał(a): [quote author=Tomasz Rabotowicz link=topic=2428.msg24553#msg24553 date=1419868048]
[quote author=Hugon Hewret link=topic=2428.msg24548#msg24548 date=1419867839]
Ja nie widzę sensu wprowadzania przymusu głosowania.
Żebyśmy nie mieli pustych obywateli którzy zaniżają frekwencje i sztucznie podwyższają nasze statystyki. 
[/quote]

Trzeba być kompletnym idiotą pustakiem, żeby patrzeć wyłącznie na statystyki.
W tej chwili Pan Poseł stwierdza, że jak panicz nie ma czasu albo chwilowo nie może wejść na forum to następuje "spieprzaj dziadu bo nam statystyki psujesz".
[/quote]
Trzeci raz piszę że, ten "dziad" możesz bez problemu dostać znów obywatelstwo. I nie chodzi mi tu o statystyki. Ten postulat jest jednym z kilku żeby min. nie było sytuacji w której rządzą osoby które raz na miesiąc się zalogują i zagłosują w wyborach.

Jakby chodziło mi o statystyki to wolał bym byśmy mieli 80 nieaktywnych obywateli bo będziemy wyżej w rankingu w porównaniu z innymi państwami a jak ktoś się nie loguje przesz miesiąc, nie pisze postów i nie zamierza głosować to nie potrzebujemy takiego obywatela tylko dla "statystyk".
I proszę nie pisać, że są obywatele których nie interesuje polityka tylko inne sfery v-życia po akurat pod tym względem z was to ja mogę się najbardziej wypowiadać a na pewno nie ty Hugonie.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Wiadomości w tym wątku
Projekt zmiany Ordynacji - przez AndrzejSwarzewski - 29.12.2014, 17:27:16

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości