Witam.
Na wstępie dziękuję wszystkim za powitanie.

(03.01.2015, 10:06:22)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Ty widzę ładne fizyczne mapy robisz
Dziękuję za uznanie  :-[

(03.01.2015, 10:06:22)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Wizerunki ciał niebieski są - http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...705.0.html - przydałoby się na tej podstawie porobić mapy tych planet i księżyców. Tutaj coś zapłacę, nawet nieźle - z własnej kasy... biedny nie jestem, mam kilka nieźle prosperujących firm (np. praktycznie cała zbrojeniówka - kieruję też innymi, ale niektóre cienko przędą z braku zamówień). Po prostu nie mam czasu (nad bardzo czasochłonną restrukturyzacją armii siedzę) na zrobienie tych map, a Ty widzę ładne fizyczne mapy robisz - za mapy tych ciał niebieskich to i z 1000 BLN bym zapłacił.

I od tego mógłbyś zacząć... na pewno zarobiłbyś na tym na otwarcie własnej firmy w RB i rozwinięcie zainteresowań oraz uzyskałbyś niezależność finansową. Jak jesteś zainteresowany to chętnie omówię szczegóły.
Jestem jak najbardziej zainteresowany. Prosił bym o szczegóły, być może na PW.

(03.01.2015, 10:44:34)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Dopowiem tylko, że w kwestii tej kartografii nie obarczałbym na razie sprawami formalno-gospodarczymi (by był czas się spokojnie wdrożyć w RB), a po prostu zatrudnił jako wykonawcę na umowę cywilno-prawna czyli tym samym, wszelkie kwestie formalne biorę na siebie. Po prostu wykonujesz np. te mapy planet i je publikujesz we wskazanych miejscach, a ja płace na konto, a wszelkie kwestie kosztów i podatków wynikających z ustaw są na mojej głowie.

Rozumiem. Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Witam. - przez Tomasz Anter - 03.01.2015, 02:52:20

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości