03.01.2015, 22:42:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2015, 22:43:30 przez Akrypa Rabotowicz von Primisz.)
(03.01.2015, 22:27:38)AndrzejSwarzewski link napisał(a): A, i jeszcze co do tego, że to nie manifest polityczny:Przepraszam, że teraz użyje takich słów ale jeśli naprawdę myślisz, że o to chodzi to albo jesteś idiotą (a dobrze cię znam więc nie jesteś idiotą) albo masz kompleks Stalina.
"Akryponyści walczą o osiągnięcie najbliższych celów i interesów rasy kucykowej, ale w ruchu teraźniejszym reprezentują jednocześnie przyszłość ruchu kulturalnego. W wolnogradzkiej polityce Akryponyści przyłączają się do partii primiszowo-wolnościowych przeciw swarzystowskich partii jak ruchy wojskowo-księgowych, nie wyrzekając się bynajmniej prawa krytycznego stosunku do frazesów i złudzeń, wypływających z JB ale popierają jej walkę z gorszymi Swarzystami."
<haha>
Dalsze części tego rozdziału również ustosunkowują się do polityki, i to państw zagranicznych.Także naprawdę, jak już to napisałeś, to nie mów, że chodziło Ci o coś innego.
Oczywiście masz prawo do takich poglądów (które są bynajmniej oryginalne, ale każdy może mieć jakie chce), aczkolwiek nie da się zaprzeczyć, iż jest to manifest polityczny i rewolucyjny, skierowany przeciwko aktualnym władzom w szeregu państw, bez konkretnego programu reform w tych państwach, choćby i wspólnego dla nich wszystkich.
Co jest cechą wspólną z pierwszym marksizmem.
Nie będziesz mi wmawiał jakie mam poglądy. A jeśli tak uważasz to zgłoś mnie to sądu bo ten manifest staje się nie zgodny z prawem.

Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej

Także naprawdę, jak już to napisałeś, to nie mów, że chodziło Ci o coś innego.