Wnioski
(04.01.2015, 23:03:35)AndrzejSwarzewski link napisał(a): UB nie jest miejscem nauki dlatego, że nie chcesz tu studiować?
Czyli foch o to, że nie dałem Ci od ręki tytułu magistra? Chciałeś mieć tytuł, to trzeba było ze mną ustalić. Fiodor potwierdzi (uczyłem go na Uniwersytecie Brodryjskim), że zbytnio nie męczę studentów. A przy Twoim temacie, to byłby pewnie tylko krótki egzamin z jakiegoś mikronacyjnego tekstu teorii politycznej, chociażby ten o swarzyzmie, autorstwa Juranda. Więc jak będziesz chciał, to napisz, ustalimy, będziesz miał czas na przeczytanie, potem kilka pytań dot. analizy i wtedy ta praca magisterska, uznajmy już nawet, że ta, którą napisałeś, choć temat nie był uzgadniany z Rektorem.
Bardziej miałem na myśli, że nie wiedziałem kto mnie będzie uczył bo aktualnie nie było żadnych osób od tego na moim wydziale. Nie foch ale jak piszesz, że mam studiować (co wskazuje cały rok nauk) i nie znam żadnych zasad i najprawdopodobniej nie będę znał żadnych szans na skończenie go bo nie ma ludzi do nauki to odłożyłem wniosek. Ale skoro ty się tym zajmiesz a nie próżnia to wznowię wniosek. Miejsce nauki potrzebuje nauczycieli a myślałem, że to nie ma.
Za utrudnienia przepraszam. Tongue
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wnioski - przez Guliano Montini - 07.09.2014, 15:17:17

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości