04.01.2015, 23:28:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2015, 23:30:06 przez Eddard Noqtern.)
Wielmożni państwo,
Odniosę się teraz do odpowiedzi.
Panie Prezydencie,
Podany cel był tylko przykład. Co do realności jest to według mnie jak najbardziej realny, ale to zależy od różnych kwestii.
Panie Anter,
Kwestia, którą pan przytoczył jest rzeczywiście bardzo ważna, można by powiedzieć, że nawet kluczowa - to właśnie dzięki takiej instytucji moglibyśmy dokładanie śledzić proces zmian.
Czy dobrym pomysłem byłoby założenie komisji ds. statystyki? Pytanie tylko, czy znaleźliby się chętni i aktywny przewodniczący.
Pani Dostojewska,
Odniosę się teraz do odpowiedzi.
Panie Prezydencie,
Podany cel był tylko przykład. Co do realności jest to według mnie jak najbardziej realny, ale to zależy od różnych kwestii.
Cytat:To jest właśnie coś nad czym musimy się zastanowić. Jaki cel mamy obrać?Jak wyżej napisałem. Musimy się zastanowić nad właśnie określeniem celu. Jak brzmiałby według Waszych Ekscelencji? Proszę o propozycje.
Cytat:I dlatego właśnie celem tej debaty powinna być próba opracowania takiego planu.Zgadzam się - ale najpierw musimy ustalić cel.
Panie Anter,
Kwestia, którą pan przytoczył jest rzeczywiście bardzo ważna, można by powiedzieć, że nawet kluczowa - to właśnie dzięki takiej instytucji moglibyśmy dokładanie śledzić proces zmian.
Czy dobrym pomysłem byłoby założenie komisji ds. statystyki? Pytanie tylko, czy znaleźliby się chętni i aktywny przewodniczący.
Pani Dostojewska,
Cytat:Wg mnie nie do wszystkich ludzi, którzy byliby zainteresowani uczestnictwem w mikronacjach dociera informacja o ich istnieniu.Moim zdaniem, naszym zadaniem jest zmienić ten stan.
Mówiąc prościej, nie jest to coś na czasie.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.