Ustalenie terminarza wspólnych imprez kulturalnych
Wasza Carska Mość,
Wasza Sułtańska Mość,
Wasze Królewskie Mości,
Wasze Ekscelencje Prezydenci,
Wasze Ekscelencje Ministrowie Spraw Zagranicznych,
Szanowni Państwo,
Towarzysze i Towarzyszki!

Zbliża się kolejna edycja Our Sound, tym razem z Niderlandach. Co roku na gali tego konkursu spotyka się wiele osób z całego mikroświata. Osoby te poznają się lub odnawiają dawne kontakty, integrują się, planują nowe inicjatywy. Jednym słowem, wpływ tego konkursu na integrację mikroświata jest pozytywny i widoczny.

Co więc stoi na przeszkodzie, aby częściej organizować imprezy kulturalne i spotykać się w większym gronie na czatach, IRC-ach, forach? W pewnym stopniu już jest to urzeczywistniane przez La Palmę, organizującą wiele ciekawych inicjatyw kierowanych także do gości z całego mikroświata. Ale też i bialeński Instytut Wprowadzania Akryponyzmu, którego przewodniczącego zaprosiłem na tę debatę. Mam nadzieję, że będzie mógł przybyć i się wypowiedzieć. W delegacji Republiki Palmowej uczestniczy El Presidente Hugo Miramontes, organizator wielu ciekawych inicjatyw z ramienia tego państwa. Myślę, że i Jego Ekscelencji udzieli nam cennych wskazówek.

Proponuję Waszym Ekscelencjom, abyśmy ustalili wspólny terminarz na najbliższe- powiedzmy- 2 miesiące, które zorganizują chętne państwa, organizacje i osoby. Na początku chciałbym poprosić Szanownych Gości o przedstawienie swoich propozycji imprez kulturalnych, później się do nich ustosunkuję i zaproponuję coś od siebie.

Zapraszam do debaty! Smile
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości