Deinflacja
(06.01.2015, 13:44:51)Jan Kaniewski link napisał(a): Proszę abyś szczegółowo przedstawił jak mamy dokonać przekazania praw do zarządzania firmą energetyczną?
Po prostu zgłoś w BIW (w kancelarii) akces, że chciałbyś podjąć się jej kierowania... przedsiębiorstwo jest niezarządzane, ma straszne zaległości w płatnościach, ale "wyczyścić" księgowość do dnia kiedy je obejmiesz to nie problem. Na pewno Maciej z radością to zrobi, a jak nie to mu pomogę (tylko nie dzisiaj bo z roboty piszę) i wszyscy w pełni szczęścia będziemy mieli wreszcie zarządzającego tą firmą. Ucieszy się też np. kolej bo wreszcie dostanie swoją kasę... która juz dawno powinna wpłynąć na konto.

(06.01.2015, 13:44:51)Jan Kaniewski link napisał(a): Na marginesie coś, co mnie trochę dziwi to brak zawierania umów, spisanych w Bialeńskiej Izbie Wymiany. Do czasu, kiedy nikt nikogo nie pojedzie po jego zaufaniu to jest dobrze, ale dla spraw czysto takiego formalnego dopięcia powinna być możliwość i ona jest, ale szkoda, że nikt z niej nie korzysta.
Bo widocznie nie ma takiej potrzeby... choć w najbliższym czasie jedna się szykuje pomiędzy mną, a Tomaszem Anterem - jeżeli dogadamy się co do map planet v-kosmosu (jedną przygotowuje "na pokaz") to wtedy będzie umowa, na wykonanie kolejnych.

A drugiej strony nie przesadzaj z tym "pojechaniem" - to nie real, tutaj nie ma po co oszukiwać, przecież te bialeny i gospodarka to tylko zabawa. Zresztą dotychczas to nie bardzo kto miał te umowy podpisywać i kto, kogo miał "pojechać"? Miałem np. sam siebie orżnąć jak z jednej strony jako D-ca SZ RB robiłem zamówienie u siebie jako właścicielem firmy zbrojeniowej. Czy może miałem jako Dyrektor BLL AB, orżnąć samego siebie czyli Dyrektora BPL?
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Deinflacja - przez Jan Kaniewski - 05.01.2015, 13:30:50

Użytkownicy przeglądający ten wątek: