06.01.2015, 16:58:36
Wasze Carskie, Sułtańskie, Królewskie, Książęce Mości,
Wasze Ekscelencji Prezydenci, Premierzy, Ministrowie,
Szanowni Państwo, Towarzyszki i Towarzysze!
Chciałbym odeprzeć zarzuty iż chciałbym jakoś izolować Sarmację dla izolowania Sarmacji. Jedynie z powodu działań Sarmatów i wypowiedzi ich MSZ, na przykład dotyczących "niepokojącej sytuacji w Dreamlandzie". Dla niezaznajomionych z tematem - Dreamland ma się bardzo dobrze.
Izolacja wiążę się z żalem, że taka mikronacja staje się, jak to ujął pewien Sarmata - "imperium zła".
Co do tytułów naukowych - dałem jedynie przykład. Może mogłoby to polegać na wzajemnym uznaniu takowych? Co do monotonii - to możliwe. Nie wiem jak można by było połączyć takie ZSKHiW i Królestwo Scholandii. Nie wyobrażam sobie tego.
Czekam na wypowiedzi reszty z obserwatorów i przedstawicieli.
Wasze Ekscelencji Prezydenci, Premierzy, Ministrowie,
Szanowni Państwo, Towarzyszki i Towarzysze!
Chciałbym odeprzeć zarzuty iż chciałbym jakoś izolować Sarmację dla izolowania Sarmacji. Jedynie z powodu działań Sarmatów i wypowiedzi ich MSZ, na przykład dotyczących "niepokojącej sytuacji w Dreamlandzie". Dla niezaznajomionych z tematem - Dreamland ma się bardzo dobrze.
Izolacja wiążę się z żalem, że taka mikronacja staje się, jak to ujął pewien Sarmata - "imperium zła". Co do tytułów naukowych - dałem jedynie przykład. Może mogłoby to polegać na wzajemnym uznaniu takowych? Co do monotonii - to możliwe. Nie wiem jak można by było połączyć takie ZSKHiW i Królestwo Scholandii. Nie wyobrażam sobie tego.
Czekam na wypowiedzi reszty z obserwatorów i przedstawicieli.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej