07.01.2015, 00:04:30
Cytat:Też tak uważam, jednakże pomimo tego nie obraziłem się, gdy stwierdziłeś, że albo jestem idiotą albo mam kompleks Stalina.Po masz kompleks Stalina (wszędzie widzisz zagrożenie itd.), choć akurat określenie tego tak było niezbyt dobre więc tu przepraszam. A idiotą cię nie nazwałem, podkreśliłem nawet, że nim nie jesteś.
Cytat:Celem krytyki było pokazanie, że sarkazm i ironia w nadmiarze, to nie coś, co powinno występować w pracy naukowej. Chciałbym też zauważyć, że przed rozpoczęciem pytań spytałem, czy praca jest w pełni na poważnie. Odpowiedziałeś, że tak.Po praca jest poważna, ale wyjaśniłem jak należy ją interpretować ale ty wziąłeś z kilkudziesięciu zdań tłumaczenia jedno i uznałeś to za całość.
Ironii tam nie było, a sarkazmu też mało. Prace naukowe nie muszą być drętwe a już na pewno nie interpretowane dosłownie. Z resztą większość sformułowań wyjaśniłem a do tego się nie ustosunkowałeś. Wolę napisać 2 pracę niż kłócić się pod 1 o jej sens.
I jeśli mamy nawiązać współpracę w przyszłości to przestań nazywać mnie ekscelencją.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej