01.02.2014, 00:18:29
Cytat:Może helikoptery?Będą i śmigłowce... w ogóle będzie trochę zmian w sprzęcie Sił Powietrznych, bo nie wszystko co wcześniej zaplanowałem (zanim wpadłem na pomysł z tą wizualizacją w FSX) jest dostępne. Swego czasu kupowałem raczej dodatki, które mnie interesowały - teraz będę musiał nieco zmodyfikować sprzęt pod to co mam w FSX. Ale to chyba nie problem? Zrobi się po prostu nowe zestawienie - najważniejsze, że są podstawowe typy zaplanowanych maszyn.
Co prawda F-1 to miał być F-5, ale wyszedł podobny (lepszy nieco F-20 czyli F-5 z nowoczesnym silnikiem, zamiast dwóch starszych), ale F-2 (czyli F-16) jest. Zamiast EMB-314 jest AT-6 jako AP-3 (ale to bardzo podobne maszyny). Transportowce miały być wersją B767, a wyszło z tego A321 (a dołoży się jeszcze jakiego LearJeta - do latania po kraju). Będzie jeszcze trochę zmian (bo tego co zaplanowałem jako A-2 nie mam i taki nie wyszedł do FSX, będę musiał wymyślić inną maszynę, transportowe też ulegną nieco zmianom) ale chyba warto wybrać takie maszyny dla wirtualnego kraju, jakie można w wirtualnym świecie potem wizualizować?
Cytat:Może helikoptery?Ależ nie ma problemu - to maszyna prezydencka, Pan Prezydent zgłasza potrzebę - samolot leci gdzie trzeba, jak trzeba to z honorową eskortą w postaci tych F-2A (z zielonymi statecznikami) z 31EOP.
Ale może tym samolotem chociaż raz do Bengazi, co Panie Ministrze? ^^
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.