Odezwa do Narodu.
(14.01.2015, 22:25:33)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Być może uznanie, że jestem w tej sprawie stronniczy, aczkolwiek sądzę, że Brodria jeszcze nie jest gotowa na samodzielne forum. Nie prezentuje jakiejś szczególnie dużej aktywności, a dzięki znajdowaniu się na forum bialeńskim nie jest zagrożona wielkim marazmem. I- przede wszystkim- jest stabilna. To niezwykle dużo, biorąc pod uwagę burzliwe losy Federacji.
Mógłbym się poudzielać trochę w regionach, ale z pewnością na chwilę obecną nie jestem w stanie wziąć sobie tego na barki w całości. Niemniej jednak, bardzo chętnie pomogę. Smile
Nie ukrywam, że bardzo chętnie pisałbym do jakiejś gazety. Redaktorem naczelnym nie chcę zostać, ale coś pisać bym mógł. Może warto stworzyć to na skalę całej Republiki, bowiem i tam niezbyt dobrze z gazetami. A i czytelników więcej byśmy mieli. Wink

Osobiście również jestem przychylna pozostania na forum Bialenii Smile
Jednocześnie dziękuję za deklarację pomocy w tworzeniu i odtwarzaniu regionów.
Co do gazety... Dobry pomysł, by rozszerzyć na Republikę. Możemy zrobić coś w stylu: ,,Głos Carski i Republikański'' lub ,,Razem'' Big Grin.
Ja bylabym chętna nawet do posady redaktora naczelnego, czy może jest jeszcze ktoś chętny do udziału? Big Grin
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Odezwa do Narodu. - przez Aleksandra Dostojewska - 14.01.2015, 22:17:39

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości