19.01.2015, 21:59:20
Wykres ten przedstawia liczbę pocztów w Bialenii od czasu ponownego włączenia licznika, a więc prawie od początku mojej prezydentury. Ale nie potrzeba wykresów, by zauważyć, że ostatnimi czasy aktywność spadła. Jest to trend ogólnoświatowy, aczkolwiek zauważyć można też swoisty bojkot. Szkoda jednak, że nie przedstawiono konkretnych postulatów. Jak wiecie, ja jestem skłonny do wielu ustępstw i kompromisów, a także do rozmów, o czym świadczy chociażby prowadzony przeze mnie ask.
Rozumiem, że moje działania nie podobają się części społeczeństwa, o czym świadczą wyniki sondażu, aczkolwiek sytuacja jest taka, jaka jest. Mi też nie wszystko pasuje, ale żyjemy w społeczeństwie i musimy się jakoś komunikować, dochodzić do kompromisów. Proponuję, żebyśmy jeszcze przez te 3 tygodnie nie utrudniali sobie życia. Napiszcie, jakie macie oczekiwania, to będę mógł coś zmienić. Bo milczenie nie jest zbyt dobrym sposobem prowadzenia debaty publicznej.
Rozumiem, że moje działania nie podobają się części społeczeństwa, o czym świadczą wyniki sondażu, aczkolwiek sytuacja jest taka, jaka jest. Mi też nie wszystko pasuje, ale żyjemy w społeczeństwie i musimy się jakoś komunikować, dochodzić do kompromisów. Proponuję, żebyśmy jeszcze przez te 3 tygodnie nie utrudniali sobie życia. Napiszcie, jakie macie oczekiwania, to będę mógł coś zmienić. Bo milczenie nie jest zbyt dobrym sposobem prowadzenia debaty publicznej.
N.N