25.01.2015, 23:47:25
(25.01.2015, 23:04:36)Aleksander Grzegowski link napisał(a): Według mnie można by mu dać ostatnią szansę.Tak, to też należałoby zaznaczyć, iż jakikolwiek wyskok i Grutin stąd ostatecznie wyleci. Mam jednak nadzieję, że tym razem będzie uważniejszy i się zmienił, chociaż trochę.

(25.01.2015, 23:15:46)Kristian Iversen link napisał(a): Prawnie nie ma przeciwwskazań, lecz nie chciałbym obiektu mojego pierwszego wyroku z powrotem w Bialenii.Byłbyś objęty rządowym programem ochrony, aby nie doszło do zemsty. ^^
(25.01.2015, 23:40:14)Aleksandra Dostojewska von Vincis link napisał(a): To co Pan zrobi to pańska suwerenne decyzja, którą zaakceptujemy. Jeśli Grutin chciałby się udzielać w Carstwie musiałby odbyć jednak okres próbny oraz byłby poddany szczegółowej kontroli.Cieszę się.
W takim razie początkowy okres "wolności" byłby dla Grutina dalszym etapem resocjalizacji. Nie można by więc mówić o "powrocie w chwale", lecz raczej "powrocie pokutnym". Dla osoby o temperamencie i ambicjach Grutina byłoby to, w mojej opinii, wystarczającą karą.
N.N