04.02.2014, 16:09:58
Cytat:Czyli w pełni rozumu ludzie powinniśmy zrobić awaryjne forum na cba.pl i po prostu ręcznie przenosić ważne posty na nowe forum bo te już raczej hosting upada powoli nawet na e-maila firma ta nie odpowiada ewidencyjny koniec hostingu phorum.pl.
Jestem tego samego zdania - trzeba działać, bo ten hosting się sypie i raczej lepiej nie będzie. Myślę, że to może być najważniejszym zadaniem III kadencji... nawet jakby to miało nieco opóźnić prace nad aktami prawnymi itp. Inaczej ten projekt i RB padnie dość szybko... Ty jesteś fachowiec w tej dziedzinie, to zdaję się na Twoją opinię w kwestii hostingu itd.
Ze swojej strony deklaruję przeniesienie całego działu Sił Zbrojnych - zdjęcia mam na zewnętrznym hostingu (choć jak administrator da mi w tym dziale uprawnienia pełne to nawet z linkami przekopiuję w 2-3 godziny - bez tego w dzień czy dwa bo będę musiał jeszcze raz pobierać linki i wstawiać w odpowiednie miejsca, teksty ważnych postów mam oczywiście skopiowane), dokumenty (mapy, wykazy itd.) na twardym dysku. Ze strony Armii problemu nie będzie.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.