Gazeta Bialeńska
Temat rzeczywiście nie jest jakiś super ciekawy, ale jak na początek, to jest OK. Ale dobrze, że to napisałeś. Takie wyśmiewanie Nordaty nie jest jakoś szczególnie fajne, zwłaszcza, że w obecnych czasach praktycznie wszystkie kraje można uznać za yoyonacje. Wink Batawia mogłaby powiedzieć, że yoyonacjami są Bialenia i Sarmacja (i w obu przypadkach miałaby dużo racji!). Ja osobiście darzę Batawię i samego Szymona Łatkę sympatią i nie przekreślałbym ich już na wstępie. Jak ja tworzyłem Bialenię razem z m.in. Abdullahem Aykmem i Jankiem Kaniewski, to też się wszyscy śmiali, że trzech pajaców tworzy kolejną yoyonację. A jakoś wyszliśmy na prostą, obecnie jesteśmy jednym z najistotniejszych państw Pollinu.
Natomiast co do kolejnego poruszenia tematu Grutina, to tutaj uważam, że jego już w ogóle niesłusznie osądzacie. Uważam, że on akurat jest przyszłością mikroświata i być za x lat będzie przywódcą jakiejś mikronacji (nie wiem, czy będzie to już Uhraina, raczej nie), która będzie powszechnie szanowana. Gdyby nie te klony, to w ogóle nie miałbym nic przeciwko niemu. Ale chyba się już oduczył tego typu działalności.
Natomiast co do wyższości prasy dreamlandzkiej i sarmackiej, to jest to fakt. Lata tradycji i lata praktyki. "Kurier" to już w ogóle jest majstersztyk i nawet realnie równie chętnie jak "Kuriera" czytam tylko "NIE" i Xportal. Tongue Ale jeśli nie będziemy próbować, to chyba nic się nie poprawimy? Praktyka czyni mistrza.
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Gazeta Bialeńska - przez Konstanty Jerzy Michalski - 05.04.2015, 18:42:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości