Czy Bialenia to dalej dom?
Po raz n - ty witam!

Na początku zaznaczam, że nie wiem czy sprostam nieustannej aktywności, bycia co dzień tutaj w Bialenii, ale się postaram Wink. W słowach skierowanych do Andrzeja Swarzewskiego pisałem, że rozczarował mnie Dreamland swoją stagnacją aktywności w której jest, choć idee rozpowszechniane tam przez Daniela von Witta są jak najbardziej słuszne i godne pochylenia się. Pragnę przeprosić też Was za moją wymuszoną nieobecność podczas obchodów Święta Powstania Marcowego, co było niezależne od mojej w tym woli. Cóż jak widzę, sporo się tu zmieniło, a z czego jestem rad to zawieszenie ustaw gospodarczych. To daje szanse na nowy, inny początek. Dalej mam wiarę i nadzieję, ale która nie jest naiwnością w Bialenię integralistyczną, bo Bialeński integralizm nie jest ruchem pacyfistycznym, ale uznaje też metody pokojowe za środek do celu realizacji interesu narodowego Bialenii. Na koniec, pragnę Wam powiedzieć wszystkim, witajcie! Wiem, że Maciej zaraz powie, że a nie mówiłem, Kaniewski wraca po miesiącu, no ale cóż Wink
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy Bialenia to dalej dom? - przez Jan Kaniewski - 07.04.2015, 11:46:42

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości