Zawiadomienie o Brytanii
(15.04.2015, 17:15:27)Iwan Iwanowicz link napisał(a): Szanowny Panie Radziecki,

proponuję powstrzymać się od takich komentarzy. Królestwo Hasselandu nie popiera stosowania multikont w celu "rozwoju" państwa. Po raz kolejny powtarzam, iż pod Konwencją podpisy złożyła większość państw Orientyki. Oznacza to, iż owa większość w tamtym momencie zaakceptowała postanowienia i zezwoliła na podział ziem niczyich. Bawi mnie to, iż na dzień dzisiejszy największy lament podnoszą osoby lub państwa, które nie brały bezpośredniego udziału w rozmowach w Kaharonei. Proszę również Szanownego Pana o to, aby nie martwił się tematem zagospodarowania nowych ziem przez KH. Z moich obserwacji wynika, iż Mandragorat Wandystanu ma własne problemy aktywnościowe i ludnościowe. Czasami odnoszę wrażenie, iż Królestwo Hasselandu jest jedynym elementem, który oddziałuje na jakąkolwiek aktywność w tym jakże...nietypowym państwie.

Akurat, towarzyszu Iwanowicz, temat Hasselandu nie jest zbyt często w Wandystanie poruszany, a jedynie kilkoro wandejczyków (w tym ja) porusza ten temat na zagranicznych forach. Nie przeczę, że Wandystan ma problemy z aktywnością, jednak w celu jej ratowania nie uciekamy się do typowego, jojonacyjnego kloningu, jak miało to miejsce w Hasselandzie. Poza tym wandejczycy w tym trudnym okresie bardziej skupiają się na istotnych dla naszego państwa kwestiach, a nie na budowaniu pikselowego imperium.

Tak na marginesie. Z tego co czytałem na forum MAW takie zmiany terytoriów powinny zaakceptować wszystkie państwa na kontynencie, a nie jedynie większość z nich. Jednak tutaj mogę się mylić, więc przepraszam towarzysza, jeśli plotę głupoty.
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Zawiadomienie o Brytanii - przez Eddard Noqtern - 03.04.2015, 19:59:43

Użytkownicy przeglądający ten wątek: