15.04.2015, 19:25:36
Cytat:Towarzyszu Iwanowicz,
Szanowny Panie Radziecki,
jeżeli już to "Towarzyszu Romanow". Jeżeli Szanowny Pan chce być bardzo dokładny, to powinno być "Towarzyszu Romanow-Phillips-Mountbatten-Windsor"
Cytat:Proponuję ogarnąć takie pojęcia jak sarkazm. Jak powiedziałem wyżej - nie zgadzam się z oskarżeniem o kloning w chwili obecnej. Natomiast podtrzymuję swoją opinię, że hasselandzkie deklaracje o aktywizacji zagarniętych ziem są obietnicami bez pokrycia. Hasseland nie ma dość potencjału ludnościowego.
Być może potencjału ludnościowego brakuje, jednakże nie brakuje chęci i zaangażowania. Tak jak powiedziałem wcześniej, proszę się tą sprawą nie martwić.
Cytat:Policzmy... Surmenia, Hasseland, Rotria i Trizondal. Cztery. Austro-Węgry, Winktown, Elderland i Hirsbergia-Weerland nie. Też cztery. Czyli nie większość, a równo połowa. A jakby doliczyć nie przez wszystkich uznawaną, ale obecną na kontynencie Ciprofloksję, to mamy nawet mniejszość. Czy Towarzysz Król liczy inaczej?
Nie zmienia to jednak faktu, iż ZSKHiW popiera podział ziem - voilà: http://hasseland.eu/forum/viewtopic.php?f=95&t=978
Cytat:No tak, to przecież dziwne, że ktoś kogo dotyczą podjęte decyzje, a kto nie został zaproszony do udziału w podejmowaniu decyzji ma o to pretensje. Przecież gdyby ktoś zwołał konferencję i ustalił na przykład że Razuri i Zegisa zostaną otoczone lądem który zajmie ktoś inny, to jako niezaproszony Towarzysz Król wcale by nie protestował?
Panowie z Winktown prowadzą politykę zagraniczną w iście japońskim stylu (oczywiście mam na myśli politykę do XIX wieku). Nie moją winą jest, iż dzięki swojej polityce zostali zapomniani przez świat.
Cytat:Cóż, mawiają że ignorancja jest przywilejem Królów.
Dominus Noster Ivanus!
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej