18.05.2015, 20:35:19
(18.05.2015, 20:27:13)Jan Kaniewski link napisał(a): Duda jest możliwością zmiany.
Tylko czy na lepsze? Poza tym realną możliwością zmiany będą wybory parlamentarne.
(18.05.2015, 20:27:13)Jan Kaniewski link napisał(a): Komorowski niczym "niedźwiedź" kiedy śpi to śpi, ale gdy wstanie potrafi być agresywny, więc mówiąc szczerze nie wiem co jest gorsze?
Nie to co Prezes albo Błaszczak.
(18.05.2015, 20:27:13)Jan Kaniewski link napisał(a): Ale nie wiem skąd wśród niektórych ludzi taka definitywna wręcz niechęć do PIS - u ogólnie ? Ten Kaczyński o ile dobrze wiem jest szeregowym posłem (taką ma siłę sprawczą) w naszym państwie. To nie on rządzi 8 lat, ani tym bardziej PIS. Z słów Komorowskiego można było wysnuć, że PIS rządzi Nami już z jakieś 18 lat. Niestety dla pana prezydenta te proporcje są odmienne...
Edward Gierek był jedynie członkiem Rady Państwa i liderem największej partii. Często nie stanowiska mówią o znaczeniu polityka. Ale co Pan rozumie jako niechęć? Wiadomo, że partia może cieszyć się większym lub mniejszym poparciem, a szczerze mówiąc mam wrażenie, że dziś społeczeństwo wszystkie partie darzy taką niechęcią.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]