17.06.2015, 20:44:23
Cytat:Likwidacja nadmiaru ustaw, połączenie istniejących w większe, posługując się kryterium tematowymOczywiście popieram ktoś musiał by się tym porzadne zająć, i to najlepiej jedna osoba.
Cytat:Połączenie Sądu Republiki Bialeńskiej z Najwyższym TrybunałemSmuteczek moja beidna zdychająca ustawa
, no ale też za.Cytat:Połączenie Sądu Republiki Bialeńskiej z Najwyższym TrybunałemTAK TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:Kadencje Parlamentu RB oraz Prezydenta RB inaugurowane oraz kończone odpowiednim rozporządzeniemKwestia pracowitości marszałka, li i jedynie...
Cytat: Co najmniej tygodniowy odstęp między wybraniem a objęciem urzęduTo ma sens.
Cytat: Sformalizowanie urzędu Marszałka Seniora Parlamentu Republiki BialeńskiejZa, prawo powinno być jako tako spisane.
Cytat:Włączenie Krajowej Rady Informatycznej w struktury Policji Krajowej. Urzędowe nadanie Prezesowi Policji Krajowej uprawnień administratorskichMaciej witamy kolejne twoje uprawnienie

Cytat: Utworzenie Liceum im. Ojców ZałożycieliTo samo co z łączeniem ustaw...
Cytat:Koniec z posiadaniem więcej niż jednego obywatelstwaW sumie czemu, by nie? Można spróbować.
Cytat:Rząd jak i poszczególni jego członkowie zmuszeni do przedstawienia planu działań przed objęciem urzęduA z tym się nei zgadzam, nie powinno się zmuszać nikogo do pisania takiej makulatury, pierwsze moje nie.
Cytat:Niekadencyjność sędziówZa, sytuacja bycia bez sędziego w jakiej znajdujemy się regularnie jestskrajnie patologiczna.
Cytat:Kolonizacja ziem bialeńskich przez ludność obcojęzycznąWedług mnie nierealistyczne i niedowprowadzenia, ale sam pomysł bardzo fajny.
Cytat:Wprowadzenie okręgów wyborczych<3 <3 <3 <3 <3 <3 (ale niezadziała
)Cytat: Usunięcie tytułów szlacheckichNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:Sformalizowanie rząduNiespecjalnie mnie to przekonuje...
Cytat: Aktywne lenna własnością prywatnąW sumie niezłu pomysł, mogło by ozywić gospodarke.
Cytat:Współpraca z NordatąUtopia, nordata to dzicz...
Cytat:Reforma instytutów, organizacji oraz partiiZA!
Cytat:Skodyfikowany wzór aktów prawnychRacja, ja mogę potem poprzerabiac cały biuletyn jak juz sie ogarnie wzór.
Cytat:Utrata mandatu w wypadku nieaktywnościŚwietny pomysł! Chyba najlepszy na tej liście.
Cytat:Przeredagowanie kodeksów Cywilno-Karnego oraz Porządkowego, usunięcie sztywnych ram odpowiedzialności karnejJakby ktoś się na tym znał na tyle zeby to ogarnąć to czemu by nie.
Cytat:Poszerzenie incompatibilitas dla urzędu sędziowskiegoWedług mnie obecne (Prezydent, Premier, Marszałek, Policjant i ktoś tam jeszcze) wystarczy, ale się nie upieram.
Cytat:Zniesienie martwych ustawZa.
Cytat:Spisanie wykładów śp. marszałka Krzysztofa Razorblade'a dot. wojskowościŚwietny pomysł, ale to samo co z ustawami.
Cytat:Nacjonalizacja kanału IRCCoś w tym jest, tylko która droge wybrać, chyba samorząd?
Cytat:Utworzenie wymogów pozwalających na odberanie obywatelstwaZa.
Cytat:Likwidacja Obserwatorów Cywilnych;( ;( ;( za ;( ;(
Cytat:28. Dwuinstacyjność sądówJak będą chętni zeby być w apelacyjnym to jaknajbardziej za.
Cytat: Poprawienie ustawy zasadniczej Autonomii JahołdajewszczyznyNieznam się, więc wyjątkowo się nie wypowiem

Cytat:30. Podpisanie stałej umowy z Carstwem Brodryjskim dot. inkorporacjiMi to lotto.
Cytat: Przymusowe sprawdzanie ustaw przez Sąd Republiki Bialeńskiej pod kątem zgodności z istniejącym prawem oraz szablonem.Brzmi nieźle, popieram.
[i]Maria von Primisz
![[Obrazek: DGS1nKB.png]](http://i.imgur.com/DGS1nKB.png)
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
![[Obrazek: DGS1nKB.png]](http://i.imgur.com/DGS1nKB.png)
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice