Pod ostrzałem!
(24.06.2015, 12:20:40)Kristian Iversen link napisał(a): Jak kandydat widzi współpracę z Księstwem Sarmacji dot. Anatolii? Czy niektórzy Sarmaci nie powinni dostać w Bialenii statusu persona non grata za wielokrotne równanie jej z błotem?

Wreszcie jakieś mądre pytanie. Zaznaczam iż Anatolia jest wyspą należącą tylko do Republiki Bialeńskiej, więc ja nie widzę żadnych możliwości, aby na tej płaszczyźnie współpracować ze Sarmacją lub jej państwami satelickimi. Jeśli zaś chodzi o nadanie statusu persona non grata pewnym osobnikom z tamtego kraju, to na pewno niektórzy zasługują na tak szlachetny tytuł, ale z drugiej strony nie chciałbym im dawać takiej satysfakcji. Dlatego do momentu, aż ktoś nie przekroczy wszelkiej granicy nie będę zwracać większej uwagi na złośliwe komentarze osób, które nie pełnią ważniejszych funkcji i są za plecami wyśmiewane z powodu swojej agresji i idiotyzmu.

(24.06.2015, 12:20:40)Thomas van der Lis link napisał(a): Co ma oznaczać Pakt Spirkin-Medici i że ziemie Batawii przypadają Skarlandowi. >Sad

Ależ oczywiście to był żart, więc spokojne Wasze granice. ;D
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pod ostrzałem! - przez Feliks Spirkin - 24.06.2015, 09:40:24

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości