Każdy pyta o co chce :). #MójPrezydentAlex2015.
(24.06.2015, 17:09:11)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Co WCW sądzi o komitetach obywatelskich? Czy planujesz je zlikwidować albo uratować je i przyczynić się do zwiększenia ich aktywności?

Chciałabym przyczynić się do ich ożywienia, gdyż na dzień dzisiejszy jest to jedna z najbardziej sensownych metod na prowadzenie regionów. Niestety u nas coś szwankuje, więc trzeba zapewne pomyśleć nad jakąś reformą.

(24.06.2015, 17:22:21)Arne I von Heim link napisał(a): Co pani myśli na temat Sojusz z Batawią? Jak pani będzie traktować obywateli Batawskich w Bialenii?
Gdyby zdarzył się jakiś konflikt pomiędzy Batawią, a innym krajem jak zareagowała by Bialenia?

Żyjemy na jednym kontynencie, więc trzeba być przyjaźnie nastawionym do siebie nawzajem. Będziemy monitorować sytuację w Batawii i współpracować by zawrzeć oficjalny sojusz, bo nieoficjalny, przynajmniej z mojej strony, ceniąc pańską osobę  już jest.

(24.06.2015, 17:13:59)Feliks Spirkin link napisał(a): Co szanowna kontrkandydatka sądzi o exodusie jahłodzkich kubiłajów?
To wstrząsające.... Smile Na prawdę nie wiem co powiedzieć.

(24.06.2015, 17:24:15)Adam Aleksander Dostojewski von Vincis link napisał(a): Czy uważa Pani, że zawsze warto słuchać głosu większości? Nawet gdyby ta większość głosiła ewidentnie antypaństwowe postulaty?

Ciekawe pytanie, za które dziękuję. Głos Ludu w Republice winien być najważniejszy. Nie wiem jednak jak zdefiniować ''antypaństwowe postulaty'', jako dotyczące ustroju, urzędników etc. to tak; jeśli oznaczają one wrogość do państwa bialeńskiego i chęć jego destrukcji (co mniemam wśród Obywateli nigdy nie wystąpi)  to się przed nimi nie ugnę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: