29.06.2015, 22:04:58
Republika Bialeńska "przyjaciele" Carstwa dali nam wielkiego kopa w dupę jakim jest aneksja. Czy tak się traktuje przyjaciół? My obywatele Brodrii nie godzimy się na takie traktowanie. Poruszam tą kwestię ponieważ Bialenia uważa że Brodria jest jej własnością. Jest to nie dopuszczalny skandal że dawani przyjaciele Carstwa chcą aneksji... Boli mnie to jako Brodryjczyka ale także jako Batawczyka z tego powodu iż widzę że Brodria nie daje sobie rady z Tym tyranem jakim jest Bialenia.
Kolejną sprawą jest Dyskryminacja rodu Dostojewskich. Wiem że jesteśmy największym rodem na Nordacie, lecz to nie upoważnia obywateli Bialenii to naskakiwania na nas, a szczególnie na Carycę Aleksandrę.
Wy się nazywacie przyjaciółmi? Może to my Batawczycy zaopiekujemy się Carstwem...
Kolejną sprawą jest Dyskryminacja rodu Dostojewskich. Wiem że jesteśmy największym rodem na Nordacie, lecz to nie upoważnia obywateli Bialenii to naskakiwania na nas, a szczególnie na Carycę Aleksandrę.
Wy się nazywacie przyjaciółmi? Może to my Batawczycy zaopiekujemy się Carstwem...
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych