08.03.2014, 12:09:01
Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"][quote author="Abdullah Aykm"]Dlaczego nie jak "zagranica"chwali to trzeba działać ale nie kosztem (środków wymiany)obywateli RB.A kto chce działać kosztem obywateli RB?[/quote]
A ja tylko powiedziałem swoje zdanie na ten temat konstytucja mi to gwarantuje wolność słowa (jeśli tym słowem nie obrażam władz RB oczywiście) bo jednak to jednak gdy konto państwowe ma już dużo sr.w to według mnie następny pobór podatku powinien być za 2 mies.Dlatego ze jednak niektórzy obywatele zaczynają mieć minusy w swoich kontach sr.w.[/quote]
Idzie nowe w tych kwestiach więc niedługo może aż nie tak radykalnie, ale będzie zmiana. Będą potrzebne zmiany w podatku pogłównym jak i innych. Już pierwsza forma koncesji jest omawiana w parlamencie Republiki Bialeńskiej, a będą inne też. Jest potrzeba aby te środki wymiany służąc dalej społeczeństwu były powszechniejsze w używaniu. Nie bałbym się gdyby przez swoją krążność w gospodarce po reformie korzystano nimi w różnych sprawach.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.
(-) Jan Kaniewski
(-) Jan Kaniewski