01.07.2015, 15:50:45
No więc sytuacja z historią przedinternetową wygląda tak, że razem z Maciejem uznaliśmy, iż najpierw należy całą historię obgadać i to w najdrobniejszych szczegółach, wiadomo - z technicznymi nazwami, lecz nikt nie chciałby bialFenicjan czy bialHetytów.
Zrobienie szkicu historii, a taki potrzebny byłby do podręcznika, w którym niektóre kwestie rozwinęłoby się, wprowadziło mapy etc. to około tygodnia ciężkiej pracy, aczkolwiek we dwójkę (ja i Maciej) jest to do zrobienia, moglibyśmy nawet zredagować cały podręcznik, aczkolwiek nie wiem czy byłoby to zgodne z założeniami KENu.
Co do kwestii geografii i historii internetowej protoplastów RB jestem za, aczkolwiek co do trzeciego punktu pozwolę się wstrzymać.
Zrobienie szkicu historii, a taki potrzebny byłby do podręcznika, w którym niektóre kwestie rozwinęłoby się, wprowadziło mapy etc. to około tygodnia ciężkiej pracy, aczkolwiek we dwójkę (ja i Maciej) jest to do zrobienia, moglibyśmy nawet zredagować cały podręcznik, aczkolwiek nie wiem czy byłoby to zgodne z założeniami KENu.Co do kwestii geografii i historii internetowej protoplastów RB jestem za, aczkolwiek co do trzeciego punktu pozwolę się wstrzymać.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej