Brak klimatu w regionach...
Odnośnie Wolnogradu, to ja bym proponował tam nic nie zmieniać. Niech będzie tak jak teraz, że Burmistrz Wolnogradu zarządza też Prowincją Centralną, bo nie ma sensu tego dzielić. I tak prowincja centralna nie będzie miała innego klimatu, niż metropolitarny i stołeczny.

Cytat:Tu powinien się wypowiedzieć Tomasz jako gubernator, ale ja powiem, że jestem przeciw. Ten region ma 40 tysięcy lat historii, a islam 1,5 tysiąca. No i tam zdecydowanie nie ma tylko Bengazi i pustyni.
Ale ten region i tak ma klimat islamski i postdżamahirijski. I nie wiem z jakiej paki mówisz o pustyni. Big Grin Big GrinBig Grin
Cytat:Jestem przeciw. Zostawić nazwę tak jak jest - w końcu obejmuje tylko zachodnie wybrzeże, nie?
No tu się nie będę upierał, bo i tak na tą prowincję nie mam żadnego pomysłu. Poczekajmy aż ktoś będzie miał.
Cytat:Popieram, ale w takiej formie, jak to proponuje Krzysztof (okręg przemysłowy, może być w klimacie amerykańskim, w prowincji).
To jest bez sensu w takim razie. Ma być robotnicza prowincja. Dalsze podziały terytorialne zrobią tylko bałagan i więcej stanowisk do obsadzenia, co się oczywiście nie uda.
Cytat:Popieram - zostańmy przy podziale na prowincje i autonomie. Nie musimy kopiować systemu od innych.
Lepiej mieć nudne regiony bez klimatu. Byle MSW się orientowało. Świetny tok rozumowania... I nie wiem skąd się wzięło kopiowanie systemu od innych. Inni mają klimat, to już my nie możemy mieć? O.o
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Brak klimatu w regionach... - przez AndrzejSwarzewski - 08.03.2014, 23:42:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości