Brak klimatu w regionach...
Cytat:Odnośnie Wolnogradu, to ja bym proponował tam nic nie zmieniać. Niech będzie tak jak teraz, że Burmistrz Wolnogradu zarządza też Prowincją Centralną, bo nie ma sensu tego dzielić. I tak prowincja centralna nie będzie miała innego klimatu, niż metropolitarny i stołeczny.
A to niby dlaczego?

Cytat:Ale ten region i tak ma klimat islamski i postdżamahirijski. I nie wiem z jakiej paki mówisz o pustyni.
No jest tam pustynia, prawda?
Jednak dla mnie nazwa "Islamska Dżamahirija Bengazijska", nawet przy islamskim charakterze regionu, to przesada. Ten region jest centralnie zarządzany i powinien zachować nazwę "Prowincja".

Cytat:To jest bez sensu w takim razie. Ma być robotnicza prowincja. Dalsze podziały terytorialne zrobią tylko bałagan i więcej stanowisk do obsadzenia, co się oczywiście nie uda.
Jakie "dalsze podziały"? Wprowadzenie COPu zmieniło podział terytorialny Polski czy nie? Robotniczy charakter to może sobie być, mnie to nie przeszkadza. Ale nie przesadzajmy - 100 tysięcy kilometrów kwadratowych samego przemysłu?

Cytat:Lepiej mieć nudne regiony bez klimatu. Byle MSW się orientowało. Świetny tok rozumowania... I nie wiem skąd się wzięło kopiowanie systemu od innych. Inni mają klimat, to już my nie możemy mieć? O.o
A sama nazwa zmienia...? Co konkretnie? I skąd ta niedorzeczność na końcu?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Brak klimatu w regionach... - przez AndrzejSwarzewski - 08.03.2014, 23:42:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości