Próba systematyzacji
Tak właściwie to nie wiedziałem gdzie to napisać, ale cały czas odnoszę wrażenie, że chodzimy we mgle (przynajmniej ja). Jest niesamowite wręcz zamieszanie... Z jednej strony odbywają się zaraz wybory prezydenckie, z drugiej niczym miecz Damoklesa, wisi nad nami wizja zagłady forum i utraty półrocznego dorobku. Co chwila ktoś przerzuca posty (ja mam wrażanie, że w dosyć przypadkowy sposób), każdy robi to w inny sposób. Właściwie nie ma żadnych aktywnych władz, kogoś, kto mógłby pokierować całą akcją relokacji. Według mnie powinniśmy ustalić, (1) co (jakie posty, działy) chcemy przenosić na nowe forum, (2) sposób w jaki będą one przenoszone (każdy swoje, robienie screnneshotów, zwykłe kopiowanie), (3) i ostatecznie podzielić - z grubsza - kto co będzie przenosił. Aha i przy okazji, jeśli można to poprosiłbym o dodanie opcji justowania tekstu, na starym forum była, a teraz jej nie ma. I nie można pisać ładnych, równiutkich a estetycznych ścian tekstu.  :'(
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Próba systematyzacji - przez Alberto Carlos de Médici y Zep - 28.01.2016, 22:14:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: