Heinrich Hewret Wettin - zbiór podpisów
Szanowni Państwo!

Sytuacja wymusiła mój start w wyborach prezydenckich. Nie mogę dopuścić do pogorszenia się sytuacji politycznej i wewnętrznej w Republice Bialeńskiej. Dlatego za namową kilku osób ogłaszam swój start w wyborach prezydenckich styczeń 2016 oraz rozpoczynam zbiórkę podpisów.

Mój program
- stabilizacja wewnętrzna i informatyczna Republika Bialeńska, większość wysiłku włożona w budowę infrastruktury technicznej Republiki Bialeńskiej, w tym planach odzyskanie domeny bialenia.net.pl, zaprojektowanie i wykonanie strony głównej, poprawienie wydajności pracy forum
- budowa nowego prawodawstwa Republiki Bialeńskiej, konsultacje społeczne, reforma zapowiedzianego sądownictwa, projekt nowej Ustawy o Biuletynie Ustaw, zniesienie eutanazji, zniesienie nieaktywnych instytucji, np: KRI - zastąpienie wiecznym ministerstwem
- reaktywacja BialeniaTV i powrót filmików z Grutinem w roli głównej
- przywrócenie członkostwa Republiki Bialeńskiej w Mikroświatowej Unii Piłkarskiej, staranie się o organizację V-Mundialu
- pohamowanie emocji w geopolityce, poprawienie stosunków dyplomatycznych z sąsiednimi państwami, budowa wspólnoty kontynentu Nordaty
- większy wkład w promowanie Republiki Bialeńskiej w internecie, w tym próby pozyskania nowych, ambitnych i młodych mikronautów.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Heinrich Hewret Wettin - zbiór podpisów - przez Hewret von Thorn - 28.01.2016, 23:07:18

Użytkownicy przeglądający ten wątek: