30.01.2016, 14:46:07
Aleksandro,
To, że zostałem władcą z Twojej decyzji nie oznacza, że mam być biernym pionkiem i narzędziem w Twoich rękach. Jako władca mogę adoptować synów i ustanawiać ich następcami oraz zarządcami. A już naprawdę rozbawił mnie zarzut, że nie konsultuję swoich decyzji z Adamem, który opuścił Brodrię dobre kilka miesięcy temu i całkowicie się odciął zarówno od rodu, jak i od Carstwa.
Mówisz także, że udzielam się w wielu mikronacjach. Nie wiem, czy liczba 2 to wiele.
To, że zostałem władcą z Twojej decyzji nie oznacza, że mam być biernym pionkiem i narzędziem w Twoich rękach. Jako władca mogę adoptować synów i ustanawiać ich następcami oraz zarządcami. A już naprawdę rozbawił mnie zarzut, że nie konsultuję swoich decyzji z Adamem, który opuścił Brodrię dobre kilka miesięcy temu i całkowicie się odciął zarówno od rodu, jak i od Carstwa.
Mówisz także, że udzielam się w wielu mikronacjach. Nie wiem, czy liczba 2 to wiele.
Cytat:Proszę jeszcze raz: pokaż, że jesteś mężczyzną i przyznaj się do tego, iż nie potrafisz rządzić tym Krajem.Tak, to już pora. Przestałem być wygodny i uległy, więc należy mnie usunąć.
Mikołaju! To już pora, już ten czas!
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis