30.01.2016, 22:07:46
Arcyksięstwo Uhrainy zostało utworzone bodajże się w maju 2015 roku przez Jana von Maikowskiego i to on został jej pierwszym Arcyksięciem. On także złozył w sierpniu Mi hołd lenny i oddał Uhrainę pod panowanie Abachazji. We wrzesniu , Jan przekazał władzę Borisowi Hristovowi. Ten poslubił moją córkę Nataszę. Oboje adoptowali syna , Grzegorza Zagrobelnego vel Hansa von Heinstchela który przybrał imię Andrij Hristov. Boris przekazał całą władzę na Uhrainie swemu jedynemu synowi, właśnie Andrijemu który później adoptował Fiodora. To tak w skrócie. A co do wypowiedzi Aleksandry na temat Abachazji, ty jesteś pseudoimperatorką bez własnego państwa, JA jestem obecnie Jedynym IMPERATOREM na NORDACIE. Uzyskalem poparcie Bialenii dzięki Andrzejowi Swarzewskiemu, Brodrii dzięki memu ojcu Carowi Mikołajowi, Hasselandu dzięki Królowi Eddardowi,a także moich wiernych - Uhrainy, Batawii, Wenedii oraz Kucelgradowi, mam także za sobą Ojca Świętego który niebawem przybędzie z pielgrzymką do Abachazji gdzie oficjalnie koronuje Mnie na Cesarza oraz Imperatora. Widzisz Aleksandro, możesz mnie nienawidzieć , obrażać mój kraj ale JA osiągnąłem to czego tobie sie nigdy nie udało, zostałem Imperatorem w Nordacie.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
Wiceadmirał MW SZ RB,
![[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]](http://stareforum.bialenia.org.pl/gallery/75_25_01_16_8_38_15.png)
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej