Partia "Lepsza Bialenia" - Kongres założycielski
(30.01.2016, 23:44:49)Maciej Kamiński link napisał(a): Dlaczego logo przedstawia wybrzeże na zachód od N. Auterry?

Cytat:- Usunąć reżim
- Umocnić pozycję Bialenii na arenie międzynarodowej
- Zrobić porządek z Biurokracją
- Wspomagać małe, ale aspirujące państwa
- Zawierać więcej traktatów z państwami uznawanymi
1. Chcesz usunąć stosunki władzy z ludnością (tak, czepiam się słówek)? :blank:
2. Żeby skoczyć wyżej, trzeba przerosnąć Al Rajn bądź Księstwo Tych Podwodnych Gór Na Zachód Od Nas. Które z nich, i jak to zrobić?
3. Co jest we mnie nieuporządkowanego? Oslo, trzydziesta szósta zasada poprawności politycznej w Bialenii, także masz -1 punkt do popularności.
4. To w oczywisty sposób przeczy punktowi drugiemu.
5. Jakich konkretnie traktatów?

Cytat:1. Reżim wystąpił za czasów Eddarda Noqterna, gdy większość stanowisk w Republice było pod zwierzchnictwem Wspólnoty Rozwoju tworząc prawie że system monopartyjny.
Podaj odsetek. Stosowne źródła masz w dziale MSWiA.

Cytat:Trzeba składać prywatne oskarżenia, a nie publiczne.
Śmiem twierdzić, że Gestapo wręcz za bardzo obija się w kwestii oskarżeń publicznych.

Cytat:#bialeńskielobbytakbardzo
Wywal hasztaga i rób tak naprawdę, a sprzeczność w planach zniknie.
1. Nie chcę. Akurat władze zareagowały na to, aby mnie ułaskawić dopiero kilka dni później, gdy zebrał się tłum podpisów.
2. Oba. Trzeba zachęcać do siebie mikronautów na najrozmaitsze sposoby. Najgorsze jest to, że realowe reklamy np. w TV są bardzo drogie.
3. Nie z tobą, a z forum. Wiele działów jest nieaktywnych. Nie powinniśmy ich archiwizować?
4. Niekoniecznie. Dałoby się to pogodzić i utrzymywać swoją siłę. A jeśli takie państwo by upadało to byśmy stowarzyszali.
5. Traktatów o wzajemnej współpracy i tych stowarzyszeniowych też. :3
6. Procent całościowej władzy to 35,721%. Procent władzy wykonawczej to 50%. Procent władzy ustawodawczej to 46,(6)%. Procent władzy sądowniczej to 100%.
7. Nie chodzi o to. Jeśli ktoś chce zbiorowo kogoś pozwać to nie może tego zrobić.
8. Dziękuję Macieju za tak wspaniałe rady.  ^^,
P.S. Logo przypadkowo to robi.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości