31.01.2016, 11:21:55
(30.01.2016, 23:44:49)Maciej Kamiński link napisał(a): Dlaczego logo przedstawia wybrzeże na zachód od N. Auterry?1. Nie chcę. Akurat władze zareagowały na to, aby mnie ułaskawić dopiero kilka dni później, gdy zebrał się tłum podpisów.
Cytat:- Usunąć reżim1. Chcesz usunąć stosunki władzy z ludnością (tak, czepiam się słówek)? :blank:
- Umocnić pozycję Bialenii na arenie międzynarodowej
- Zrobić porządek z Biurokracją
- Wspomagać małe, ale aspirujące państwa
- Zawierać więcej traktatów z państwami uznawanymi
2. Żeby skoczyć wyżej, trzeba przerosnąć Al Rajn bądź Księstwo Tych Podwodnych Gór Na Zachód Od Nas. Które z nich, i jak to zrobić?
3. Co jest we mnie nieuporządkowanego? Oslo, trzydziesta szósta zasada poprawności politycznej w Bialenii, także masz -1 punkt do popularności.
4. To w oczywisty sposób przeczy punktowi drugiemu.
5. Jakich konkretnie traktatów?
Cytat:1. Reżim wystąpił za czasów Eddarda Noqterna, gdy większość stanowisk w Republice było pod zwierzchnictwem Wspólnoty Rozwoju tworząc prawie że system monopartyjny.Podaj odsetek. Stosowne źródła masz w dziale MSWiA.
Cytat:Trzeba składać prywatne oskarżenia, a nie publiczne.Śmiem twierdzić, że Gestapo wręcz za bardzo obija się w kwestii oskarżeń publicznych.
Cytat:#bialeńskielobbytakbardzoWywal hasztaga i rób tak naprawdę, a sprzeczność w planach zniknie.
2. Oba. Trzeba zachęcać do siebie mikronautów na najrozmaitsze sposoby. Najgorsze jest to, że realowe reklamy np. w TV są bardzo drogie.
3. Nie z tobą, a z forum. Wiele działów jest nieaktywnych. Nie powinniśmy ich archiwizować?
4. Niekoniecznie. Dałoby się to pogodzić i utrzymywać swoją siłę. A jeśli takie państwo by upadało to byśmy stowarzyszali.
5. Traktatów o wzajemnej współpracy i tych stowarzyszeniowych też. :3
6. Procent całościowej władzy to 35,721%. Procent władzy wykonawczej to 50%. Procent władzy ustawodawczej to 46,(6)%. Procent władzy sądowniczej to 100%.
7. Nie chodzi o to. Jeśli ktoś chce zbiorowo kogoś pozwać to nie może tego zrobić.
8. Dziękuję Macieju za tak wspaniałe rady. ^^,
P.S. Logo przypadkowo to robi.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;