31.01.2016, 18:57:48
Dobra, weszło tutaj zbyt wiele niejasności i niepotrzebnych spraw. Chciałem, aby Pani Aleksandra wytłumaczyła mi dlaczego używa tytułu Arcyksiężnej Uhrainy. Trochę uraził mnie fakt, że to właśnie ona posługuje się tym tytułem, który należy tylko do mnie. Rozmawiałem z Panią Aleksandrą na IRC, doszło do kilku nieprzyjemnych słów dlatego, że Pani Aleksandra zaczęła opowiadać jakieś niestworzone rzeczy, więc teraz przepraszam za tamto. Wracając do rozmowy na IRC to postanowiłem ją przenieść na tło oficjalne, właśnie żeby uniknąć kwestii niezgodnych z prawdą. Niestety nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie jakim prawem Pani Aleksandra posługiwała tytułem Arcyksiężnej. Padło też ostatnio kilka nieprzyjemnych słów kierowanych w dobre imię Imperatora Tomasza, czyli w dobre imię Abachazji. Adam von Haller, Aleksandro, możecie Abachazji nie uznawać, ale istniejemy już ponad pół roku, i o ile dobrze pamiętam nikt od nas Bialenii nie obraził, a w nas kierowanych jest tyle obelg. Tak chyba nie zachowują się normalni mikronauci.